HOSTED PBX

Υπηρεσίες Σταθερής Τηλεφωνίας για Επιχειρήσεις ISDN PRI SIP TRUNK HOSTED PBX Ειδικοί Αριθμοί
Πίσω στις Υπηρεσίες Σταθερής Τηλεφωνίας για Επιχειρήσεις

HOSTED PBX

Σχετικοί σύνδεσμοι Εξουσιοδοτημένοι μεταπωλητές Hosted PBX Διάγραμμα Υπηρεσίας Σύνδεσης

Η επιχείρηση μου δεν σχεδιάζει να επενδύσει στην εγκατάσταση ενός φυσικού τηλεφωνικού κέντρου.

Κανένα πρόβλημα. Η Υπηρεσία Hosted PBX είναι αυτό ακριβώς που ψάχνετε. Η Υπηρεσία Hosted PBX προσφέρει το βασικό πλεονέκτημα ότι δεν χρειάζεται να πληρώσετε για εγκατάσταση ενός φυσικού τηλεφωνικού συστήματος στον χώρο της επιχείρησής σας.

Όλα τακτοποιούνται μέσω των ιδιόκτητων servers της Cablenet και το ειδικό λογισμικό που είναι εγκατεστημένο στους ιδιόκτητους servers της Cablenet, σε διάταξη υψηλής διαθεσιμότητας και το οποίο προσφέρεται και υποστηρίζεται από πιστοποιημένους συνεργάτες της Cablenet.

Είστε πιθανώς εξοικειωμένοι με τα χαρακτηριστικά των παραδοσιακών PBX. Λοιπόν, η Υπηρεσία Hosted PBX της Cablenet Business τα διατηρεί όλα αλλά σας προφέρει και τα εξής επιπρόσθετα πλεονεκτήματα:

  • Πληρώνετε λιγότερα για την απόκτηση του πακέτου
  • Απολαμβάνετε υψηλή ποιότητα τηλεφωνικών κλήσεων
  • Δεν πληρώνετε για συντήρηση εξοπλισμού
  • Επωφελείστε της άμεσης αναβαθμισιμότητας
  • Καλείτε δωρεάν προς όλους τους συνδρομητές Cablenet συμπεριλαμβανομένων των ενδο-εταιρικών κλήσεων
  • Έχετε πρόσβαση σε υπηρεσία φωνοταχυδρομείου
  • Αξιοποιείτε πολλαπλές τηλεφωνικές διευκολύνσεις και την ηλεκτρονική διαχείριση υπηρεσίας
  • Αναβαθμίζετε εύκολα την υπηρεσία σας ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Το μόνο που χρειάζεται να διαθέτει η επιχείρησή σας πριν τη ρύθμιση της υπηρεσίας, είναι μια σύνδεση Διαδικτύου (Cablenet κατά προτίμηση) με την ελάχιστη ταχύτητα που είναι απαραίτητη με βάση τα πρωτόκολλα συμπίεσης φωνής (G.711 ή G.729).

Τι εξοικονομώ και τι κερδίζω;

Χρήμα: Χαμηλό κόστος απόκτησης, μηδέν έξοδα συντήρησης, δωρεάν κλήσεις. Και αυτά είναι μόνο ένα μέρος της ανταγωνιστικότητας του πακέτου. Η εξοικονόμηση, μέσω της Υπηρεσίας Hosted PBX, δεν είναι πια ένας μακροπρόθεσμος στόχος: με την Cablenet Business η εξοικονόμηση καθίσταται άμεσα και ορατά εφικτή.

Χρόνο: Αποφεύγετε τις παρατεταμένες εργασίες εγκατάστασης στο χώρο της επιχείρησής σας ενώ, παράλληλα, μπορείτε να αναβαθμίσετε την υπηρεσία σας εύκολα και γρήγορα.

Υποστήριξη: Στην Cablenet Business, δεν διαχωρίζουμε τις απαιτήσεις σας σε μικρές και μεγάλες. Οι ανάγκες της επιχείρησής σας και οι προσδοκίες σας εξετάζονται με εξατομικευμένο τρόπο. Η εξειδικευμένη ομάδα υποστήριξης που διαθέτουμε στελεχώνεται με ειδικούς στον τομέα τους που στέκονται συνεχώς δίπλα σας. Μπορείτε να απευθυνθείτε σε αυτούς πολύ εύκολα καλώντας στο 120 (ή στο +357 22260120 από εξωτερικό). Επιπλέον, μπορείτε να αξιοποιήσετε την ευέλικτη υπηρεσία υποστήριξης Premium SMS 8120: εσείς μας στέλνετε απλώς το όνομα της επιχείρησής σας και εμείς σας καλούμε για να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

Πήρα την απόφασή μου (ή θέλω απλώς να συζητήσω λίγο περισσότερο για την δική μου λύση). Τι πρέπει να γίνει τώρα;

Είμαστε πάντα εδώ για να σας καλωσορίσουμε ως συνδρομητή ή για να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε από τις ερωτήσεις σας. Απλά καλέστε μας στο 120 (ή στο +357 22260120 από το εξωτερικό) ή στείλτε μας e-mail στο info@cablenet.business. Μία πλήρης περιγραφή των απαιτήσεών σας θα διαβιβαστεί σε κάποιον/α από τους Υπεύθυνους Πωλήσεων που θα επανέλθει σε εσάς για να συζητήσετε την μοναδική πρόταση που θα σας παρουσιάσει.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣΗ CABLENET BUSINESS είναι πάντα στην διάθεση σας.Κεντρικά γραφείαΑγ. Νικολάου 41-49, κτίριο Nimeli, Block A, 2ος όροφος,2408 Έγκωμη, Λευκωσία, Κύπρος T: 120 (εντός Κύπρου) T: +357 22 260 120 (από το εξωτερικό) F: +357 22 294 309E: info@cablenet.business (εντός Κύπρου) Στείλτε μας SMS με το όνομα της επιχείρησής σας και θα σας καλέσουμε. Γενικοί Όροι & Προϋποθέσεις Πρότυπα και Συμμόρφωση